Het kan niet op deze winter!

Winteractie
10/16/2020

De winter is hét moment om jouw Harley-Davidson® de liefde te geven die hij verdient. Wij helpen je daar graag mee! Van een catalogus vol originele H-D-onderdelen tot hoogwaardige onderhoudsproducten tot een complete wintercheck: wij hebben alles in huis om jouw Harley in absolute topstaat te brengen én te houden.

 

Besteed je voor 28 februari 2021 meer dan €200 aan winteronderhoud, Harley-Davidson® onderdelen, accessoires of MotorClothes? Dan krijg je de exclusieve, Limited Edition Harley-Davidson sleutelhanger helemaal gratis! Vraag naar onze winteractievoorwaarden!

 

Winterservice
Voor jouw Harley® is alleen het beste goed genoeg. Daarom laat je hem met onze winterservice checken door onze H-D-experts. Breng hem langs, dan lopen wij alle cruciale punten na, van banden tot olie en van kleppen tot bedrading. Bekijk hieronder ons Gold of Platinum pakket:

 

Winterservice Platinum pakket:

  • Grote beurt
  • Check Up volgens het Multipoint Inspection Rapport
  • Vervangen van motorolie, oliefilter, versnellingsbak en Primary Cast olie, bougies en remvloeistof (bougies niet bij de M8 modellen)

 

Sportster/Street  € 299,-
Big Twin/V-Rod € 349,-
Softail/Touring (vanaf 2017) € 399,-
Livewire € 170,-

 

Winterservice Gold pakket:

  • Kleine beurt
  • Check Up volgens het Multipoint Inspection Rapport
  • Vervangen van motorolie en oliefilter

 

Sportster/Street  € 229,-
Big Twin/V-Rod € 249,-
Softail/Touring (vanaf 2017) € 269,-
Livewire € 170,-

 

Winterstalling

Wil je jouw Harley® veilig, verwarmd en goed verzekerd stallen deze winter? Informeer dan naar onze winterstalling! Voor €50,- per maand staat jouw Harley® droog, veilig en verwarmd (i.c.m. een Gold of Platinum pakket). 

 

Haal- en brengservice
Wil je dat wij jouw Harley op komen halen en terugbrengen naar jouw locatie? Met onze haal- en brengservice is dit mogelijk voor €25,- (binnen een straal van 50 km). Woon je buiten een straal van 50 km, informeer dan de prijs.

 

Kies voor kwaliteit
Waarom zou je jouw “Triple A” motorfiets onderhouden met B-producten? Wij hebben een complete lijn van hoogwaardige H-D-onderhoudsproducten waarmee je jouw droommachine laat shinen. Van velgenreiniger tot smeermiddelen en van lederbescherming tot polijstmiddelen, de lijn is zeer exclusief ontwikkeld voor Harley-Davidson®. Kom langs, dan adviseren we je vrijblijvend!

 

Poetsservice
Wil je je Harley® door ons grondig schoongemaakt en gepoetst hebben? Dat kan al voor €200,- (voor alle modellen).