Het kan niet op deze winter!

Winteractie
10/16/2020

De winter is hét moment om jouw Harley-Davidson® de liefde te geven die hij verdient. Wij helpen je daar graag mee! Van een catalogus vol originele H-D-onderdelen tot hoogwaardige onderhoudsproducten tot een complete wintercheck: wij hebben alles in huis om jouw Harley in absolute topstaat te brengen én te houden.

 

Besteed je voor 28 februari 2021 meer dan €200 aan winteronderhoud, Harley-Davidson® onderdelen, accessoires of MotorClothes? Dan krijg je de exclusieve, Limited Edition Harley-Davidson sleutelhanger helemaal gratis! Vraag naar onze winteractievoorwaarden!

 

Winterservice
Voor jouw Harley® is alleen het beste goed genoeg. Daarom laat je hem met onze winterservice checken door onze H-D-experts. Breng hem langs, dan lopen wij alle cruciale punten na, van banden tot olie en van kleppen tot bedrading. Bekijk hieronder ons Gold of Platinum pakket:

 

Winterservice Platinum pakket:

  • Grote beurt
  • Check Up volgens het Multipoint Inspection Rapport
  • Vervangen van motorolie, oliefilter, versnellingsbak en Primary Cast olie, bougies en remvloeistof (bougies niet bij de M8 modellen)

 

Sportster/Street  € 299,-
Big Twin/V-Rod € 349,-
Softail/Touring (vanaf 2017) € 399,-
Livewire € 170,-

 

Winterservice Gold pakket:

  • Kleine beurt
  • Check Up volgens het Multipoint Inspection Rapport
  • Vervangen van motorolie en oliefilter

 

Sportster/Street  € 229,-
Big Twin/V-Rod € 249,-
Softail/Touring (vanaf 2017) € 269,-
Livewire € 170,-

 

Winterstalling

Wil je jouw Harley® veilig, verwarmd en goed verzekerd stallen deze winter? Informeer dan naar onze winterstalling! Voor €50,- per maand staat jouw Harley® droog, veilig en verwarmd (i.c.m. een Gold of Platinum pakket). 

 

Haal- en brengservice
Wil je dat wij jouw Harley op komen halen en terugbrengen naar jouw locatie? Met onze haal- en brengservice is dit mogelijk voor €25,- (enkele reis en binnen een straal van 50 km). Woon je buiten een straal van 50 km, informeer dan de prijs.

 

Kies voor kwaliteit
Waarom zou je jouw “Triple A” motorfiets onderhouden met B-producten? Wij hebben een complete lijn van hoogwaardige H-D-onderhoudsproducten waarmee je jouw droommachine laat shinen. Van velgenreiniger tot smeermiddelen en van lederbescherming tot polijstmiddelen, de lijn is zeer exclusief ontwikkeld voor Harley-Davidson®. Kom langs, dan adviseren we je vrijblijvend!

 

Poetsservice
Wil je je Harley® door ons grondig schoongemaakt en gepoetst hebben? Dat kan al voor €200,- (voor alle modellen).