Test de LiveWire™ bij de eerste LiveWire™ dealer van Nederland!

06/03/2020

2020 LiveWire™

Een bliksemschicht in het standsverkeer.

 

 

 158 km stadsbereik

De hoog-voltage batterij levert minimaal 158 km stadsbereik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TWEE MAKKELIJKE MANIEREN OM OP TE LADEN

Gebruik de onboard Level 1 oplader om ‘s nachts vanaf elk standaard stopcontact volledig op te laden. Ga voor sneller opladen naar een openbaar Level 3 DC Fast Charge station voor 80% lading in 40 minuten of 100% lading in een uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RIJMODI

LiveWire® heeft zeven selecteerbare rijmodi die de prestaties van de motorfiets en het interventieniveau van de Reflex Defensive Rider Systems (RDRS) aansturen. Elke rijmodus bestaat uit een specifieke combinatie van vermogen, regeneratie, gasrespons en tractiecontrole. LiveWire® wordt geleverd met vier voorgeprogrammeerde modi: sport, road, range en rain, naast drie door de rijder instelbare rijmodi.

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLLEDIG INSTELBARE VERING 

De high-performance SHOWA® voor- en achtervering is volledig instelbaar. Zo combineer je comfort en handling met precisie voor jouw persoonlijke rijstijl.
 

 

 

 

 

 

 

 

REFLEX DEFENSIVE RIDER SYSTEMS

Een nieuwe verzameling technologieën die jou vertrouwen en controle geven in moeilijke situaties. Het systeem gebruik geavanceerde chassiscontrole, elektronische remcontrole en aandrijflijntechnologie om jou te helpen met versnellen en remmen, zowel rechtdoor als in bochten met state of the art brembo klauwen.

 

De LiveWire® rolt op premium H-D®/Michelin® Scorcher® Sport banden; 180mm achter en 120mm voor. Ze zijn exclusief ontwikkeld om de rijervaring en handling performance van deze grensverleggende machine nog beter te maken.
 

 

 

 

Maak een proefrit bij Harley-Davidson® Amsterdam of Rotterdam en ervaar LiveWire™ zelf!

Harley-Davidson® Amsterdam is de eerste LiveWire™ dealer van Nederland met de eerste master mechanic van de Benelux die volledig opgeleid is als EV trained technician.

Inmiddels hebben wij bij Harley-Davidson® Amsterdam en Rotterdam al meerdere klanten mogen helpen bij het aanschaffen van een LiveWire™. 
Onze verkopers kunnen jou van alle informatie voorzien over de LiveWire™ maar ook over de voordelen van zakelijk electrisch motorrijden!

 

Maak snel een afspraak en kom langs.

 

"De LiveWire maakt zijn belofte als topmodel in het elektrische gamma zeker waar."

"The way it flings itself down the road is just phenomenal – from 0-60mph I can’t imagine much on two wheels being faster."

"Een indrukwekkend technisch product, waaraan eigenlijk geen onvolkomenheden te vinden zijn." 

"Harley-Davidson LiveWire shows us the way forward."